Melikgazi'de yılın son meclis toplantısı yapıldı | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 18:59

Melikgazi’de yılın son meclis toplantısı yapıldı

MELİKGAZİ BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Melikgazi’de yılın son meclis toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

07 Aralık 2020 - 17:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/melikgazide-yilin-son-meclis-toplantisi-yapildi/32330/" title="facebook">

Melikgazi Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında 17 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Meclisteki örnek uyumlu çalışmadan son derece mutlu olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “2020 yılımızın son Meclis toplantısı olan Aralık Ayı Meclis toplantısını gerçekleştirerek gündemimizde bulunan maddeleri karara bağladık. Şehrimizin imar ve yapılaşmasına önem veriyoruz. Mecliste imar ağırlıklı kararlarımızı oy birliği ile alıyoruz. Bir yıldır meclisimizle bir bütünüz. Bugüne kadar kararlarımızın önemli ve birçok bölümünü oy birliğiyle aldık. 2024’e kadar en çok hizmet eden belediye olmak, en çok oy birliği ile karar alan belediye olma hedefindeyiz. Almış olduğumuz kararların ilçemize ve Kayseri’mize hayırlı olmasını dilerim” dedi.