Mersin'de cadde ve sokaklar kısıtlamanın ikinci gününde de boş kaldı | 26 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 07:10

Mersin’de cadde ve sokaklar kısıtlamanın ikinci gününde de boş kaldı

MERSİN’DE CADDE VE SOKAKLAR KISITLAMANIN İKİNCİ GÜNÜNDE DE BOŞ KALDI

Mersin’de cadde ve sokaklar kısıtlamanın ikinci gününde de boş kaldı
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 13:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/mersinde-cadde-ve-sokaklar-kisitlamanin-ikinci-gununde-de-bos-kaldi/31335/" title="facebook">

Covid-19 salgını nedeniyle tüm yurtta hafta sonunu kapsayan 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vaka artış hızı yüzde 50’lere ulaşan Mersin’de caddeler ve sokaklar yasağın ikinci gününde de sessizliğini korudu.

Cuma gecesi saat 21.00 itibariyle başlayan kısıtlamayla birlikte, tüm kentlerde üst düzey önlemler alınırken, Mersin’de de caddeler ve sokaklar sessizliğe büründü. Kentin en işlek caddeleri ve sokakları tamamen boşalırken, sadece çalışma zorunluluğu olanlar ve genelge ile izin verilenlerin dışında sokağa kimse çıkmadı. Güvenlik güçleri de kentin belirli bölgelerinde uygulama noktaları oluştururken, trafikteki az sayıda araç durdurularak kontrol edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da vaka artış hızının en yüksek 5 il arasında saydığı kentte, çalışma zorunluluğu olanlar dışında kimsenin sokağa çıkmadığı gözlemlendi.