Muğla'da 2 Adet Tarım Arazisi Satışa Çıkarıldı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 13:00

Muğla’da 2 Adet Tarım Arazisi Satışa Çıkarıldı

Muğla, Seydikemer Çaltıözü Mahallesinde Bulunan 2 Adet Tarım ve Sulama Alanı İmarlı Arazi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine Göre Açık Teklif Usulüyle 12 Ekim 2020 Tarihinde Milli Emlak Tarafından Satışa Çıkarılmıştır.

Muğla’da 2 Adet Tarım Arazisi Satışa Çıkarıldı
Son Güncelleme :

07 Ekim 2020 - 16:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/muglada-2-adet-tarim-arazisi-satisa-cikarildi/21502/" title="facebook">

Muğla ili, Seydikemer ilçesi Çaltıözü mahallesi sınırları içinde bulunan aşağıda tapu kayıt bilgileri belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz malların satış ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile Seydikemer Kaymakamlığı Toplantı Odasında yukarıda belirtilen gün ve saatte toplanacak komisyon tarafından yapılacaktır.

seydikemer-kaymakamligi

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;

  1. Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi,
  2. Tebligat için Türkiye’deki adreslerini gösterir belgeyi,
  3. Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını içeren nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ve pasaport örneklerini vermeleri, (Aslı ihaleye başlamadan önce ibraz edilecektir.) tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,
  4. Geçici teminatın yatırıldığına dair belgeyi (Tedavüldeki Türk Parası, Mevduat veya Katılım Bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler veya dışarıda yerleşik kişiler ile geçimini yurt dışında temin eden Türk vatandaşlarından, teminat olarak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasınca belirlenen konvertibl döviz)
  5. Geçici teminat mektuplarının 2886 sayılı Kanunun 26. ve 27.maddelerine göre düzenlenmesi, süresiz olması ve daha önce ilgili banka şubesince verilen teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerinin de teminat mektubunda gösterilmesi zorunludur.
  6. Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, 2020 yılı içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi ihale komisyonuna vermeleri şarttır. (Komisyona verilecek olan belgeler asıl ya da noter tasdikli olması gerekmektedir.)
  • İstekliler, mesai saatleri içinde her türlü bilgi ve şartnameyi Seydikemer Kaymakamlığından (Milli Emlak Müdürlüğü) ücretsiz görebileceklerdir.
  • İhale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla düzenlenecek teklifler iadeli taahhütlü bir mektupla gönderilebilir. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden Komisyon sorumlu değildir.
  • Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
  • Taşınmaz mal satış ihaleleri sonrasında herhangi bir vergi, resim ve harç alınmayacaktır. Taşınmaz mallar için satış bedeli taksitle ödenebilir. Taksitle ödeme halinde, satış bedelinin en az dörtte biri peşin, kalanı en fazla iki yılda taksitlerle ödenir. Alacağın kalan kısmına kanuni faiz uygulanır.
  • İrtibat Tel: 0(252) 656 21 23

Satışa konu arsaların imar durumu: NAZIM İMAR PLANINDA TARIM ALANI VE SULAMA ALANINDA KALMAKTADIR.

S.NO CİNSİ PAFTA NO ADA PARSEL BEDELİ TEMİNAT
1 HAM TOPRAK O22-C-17-D-3-D 1239 432 16.422 4.926
2 HAM TOPRAK O22-C-17-D-3-D 1243 761 28.951 8.685



Seydikemer İmar Haberleri