Mut'ta mahalleleri bağlayan yollar onarılıyor | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 09:23

Mut’ta mahalleleri bağlayan yollar onarılıyor

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNCE, MUT İLÇESİNDE 12 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN ÇÖMELEK MAHALLESİ GÖĞDEN GRUP YOLUNDA BAKIM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ BİLDİRİLDİ.

Mut’ta mahalleleri bağlayan yollar onarılıyor
Son Güncelleme :

03 Aralık 2020 - 11:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/mutta-mahalleleri-baglayan-yollar-onariliyor/29126/" title="facebook">

Mersin Büyükşehir Belediyesince, Mut ilçesinde 12 mahalleyi birbirine bağlayan Çömelek Mahallesi Göğden grup yolunda bakım çalışması gerçekleştirildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kırsal bölgelerdeki çalışmalarını sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Mut ilçesinde 12 mahallenin ortak kullanımında olan ve Silifke ilçesinin bazı mahalle sakinlerinin de ulaşım için kullandığı Göğden grup yolunda bakım çalışması gerçekleştirdi. Çömelek Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve uzun yıllardır bakım yapılmayan 13 kilometrelik Göğden yayla yolunda stabilize malzemeli bakım çalışması yapan ekipler, bölge halkına rahat bir ulaşım sağladı.

“Yıllardır bu yollarda kumlama hiç yapılmamıştı”

Yolu kullanan mahallelerden biri olan Çatalharman Mahallesi’nin Muhtarı Serkan Tarsuslu, uzun yıllardır kullandıkları yolda bakım çalışması yapılmadığının ifade ederek, “Yıllardır bu yollarda kumlama hiç yapılmamıştı. Vahap Seçer Başkanımız bu yıl kumlama çalışması yapılmasını sağladı. Sağ olsun, Allah razı olsun” dedi.