Nebihoca Mahallesi'nde parke çalışmaları tamamlanıyor | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 22:43

Nebihoca Mahallesi’nde parke çalışmaları tamamlanıyor

İZMİT BELEDİYE BAŞKANI FATMA KAPLAN HÜRRİYET, NEBİHOCA MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ. BAŞKAN HÜRRİYET EN GEÇ 10 GÜN İÇERİSİNDE ÇALIŞMANIN TAMAMLANACAĞININ MÜJDESİNİ VERDİ.

Nebihoca Mahallesi’nde parke çalışmaları tamamlanıyor
Son Güncelleme :

11 Aralık 2020 - 12:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/nebihoca-mahallesinde-parke-calismalari-tamamlaniyor/34143/" title="facebook">

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nebihoca Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanacağını söyledi.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Nebihoca Mahallesi ve mahalleye bağlı Kalemcioğlu Divanı ile Gökçeler Divanı’nda toplam 900 metre uzunluğundaki yollarda 6 bin metrekare parke ve 2 bin metre bordür çalışması devam ediyor. Parke çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye giden Başkan Hürriyet, ekiplerden bilgi alarak mahalle halkı ile sohbet etti. Mahallelinin taleplerini dinleyen Başkan Hürriyet, zamanla tüm eksikliklerin tamamlanacağını belirtti. Hürriyet, parke çalışmalarının ise en geç 10 gün içerisinde tamamlanacağı söyledi. Başkan Hürriyet daha sonra İzmit Belediyesi kaynakları tarafından üretilen kolonya, dezenfektan ve maskelerden vatandaşlara dağıttı.

Gökçeler Köyü Camii’ni de ziyaret eden Başkan Hürriyet, bakımsız kalan alanların onarılacağını belirterek mahallelinin isteği üzerine kadınların rahat şekilde abdest alabilecekleri bir şadırvan yapılacağının sözünü verdi.