Niğde'deki yeşil alanlara periyodik bakım yapılıyor | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 22:34

Niğde’deki yeşil alanlara periyodik bakım yapılıyor

NİĞDE BELEDİYESİ, KENT GENELİNE VATANDAŞLARIN AİLELERİ İLE DİNLENİP NEFES ALABİLECEĞİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRIRKEN BU ALANLARIN BAKIM VE TEMİZLİĞİNE DE ÖZEL ÖNEM VERİYOR.

Niğde’deki yeşil alanlara periyodik bakım yapılıyor
Son Güncelleme :

16 Aralık 2020 - 16:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/nigdedeki-yesil-alanlara-periyodik-bakim-yapiliyor/39012/" title="facebook">

Niğde Belediyesi, kent geneline vatandaşların aileleri ile dinlenip nefes alabileceği yeşil alanlar kazandırırken bu alanların bakım ve temizliğine de özel önem veriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin park ve yeşil alanların her zaman düzenli ve temiz olması çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşların her zaman temiz bir çevrede dinlenmesi amacıyla yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra ağaç budamaları da gerçekleştiriliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalı bitkilerinin budamasını yapıyor. Özelliğini yitiren çim alanlarına yeniden ekim yapılıyor. Parklardaki mevcut ağaçların budaması ve bakımı yapılırken, yeni ağaçların ve bitkilerin dikimi yapılıyor.