Nihat Özdemir, Bursa'da tribünde | 26 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 18:40

Nihat Özdemir, Bursa’da tribünde

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SON 16 TURU MÜCADELESİNDE BURSASPOR, SAHASINDA ANTALYASPOR’U AĞIRLARKEN TFF BAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR VE A MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞENOL GÜNEŞ DE MAÇI TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ.

Nihat Özdemir, Bursa’da tribünde
Son Güncelleme :

12 Ocak 2021 - 17:00

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Bursaspor, sahasında Antalyaspor’u ağırlarken TFF Başkanı Nihat Özdemir ve A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de maçı tribünden takip etti.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Bursaspor, sahasında Antalyaspor’u konuk ederken, TFF Başkanı Nihat Özdemir de tribündeki yerini aldı. TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ve TFF İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop’un yanı sıra A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de Nihat Özdemir ile birlikte tribündeki yerini aldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.