Ofiste hareketlilik var | 26 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 17:46

Ofiste hareketlilik var

DÜZCE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ KAMUDA OFİSTE ÇALIŞANLAR İÇİN “OFİSTE HAREKET VAR” PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ BROŞÜRLERİNİN DAĞITIMI YAPILDI.

Ofiste hareketlilik var
Son Güncelleme :

12 Ocak 2021 - 12:50

DÜZCE(İHA) – Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü kamuda ofiste çalışanlar için “Ofiste hareket var” projesini hayata geçirdi broşürlerinin dağıtımı yapıldı.

Düzce’de Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü kamu kurum ve kuruluşlarındaki ofis çalışanlarının hareket etmelerini sağlamak ve sağlıklı yaşam için fizyoterapistler önderliğinde belirlenen 12 hareketli proje üretti. Oluşturulan proje kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtımı yapıldı. Projedeki amaç ise ofis çalışanlarının hareketsiz kalmalarının önüne geçmek ve bu hareketleri yaparak sağlıklı kalmalarını sağlamak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.