Öğretmen Online Ders Anlatırken Kalp Krizi Geçirdi | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 13:53

Öğretmen Online Ders Anlatırken Kalp Krizi Geçirdi

Kahramanmaraş’ta öğrencilerine internet üzerinden canlı ders anlatan öğretmen, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Öğretmen Online Ders Anlatırken Kalp Krizi Geçirdi
Son Güncelleme :

30 Eylül 2020 - 0:11

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/ogretmen-online-ders-anlatirken-kalp-krizi-gecirdi/20850/" title="facebook">

Onikişubat Anadolu Lisesi’nde görevli edebiyat öğretmeni Aziz Serin, uzaktan eğitim uygulaması kapsamında Küçük Nacar Mahallesi’ndeki evinde öğrencileriyle internet üzerinden canlı ders yapmak için hazırlık yapmaya başladı. Ders sisteminde yapılan kontrolde Aziz Serin’in 12.00’deki derste internet üzerinden öğrencilerle bir araya geldiği, 16.40’taki dersi ise başlatamadan kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Telefonunun interneti iyi çekmediği için iki katlı evin damına çıkan ve ders yapmaya başlayan Serin, rahatsızlanarak yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Serin’in kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirledi. Aziz Serin’in cenazesi, Şeyhadil Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM”

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut ise öğretmenin vefatıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kendisine tanımlanan canlı dersi anlatmak için köyünde bulunduğu yerde telefon çekmediğinden dolayı öğrencileri ile buluşmak için telefonun çekim alanında ders anlatırken kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Rabbim mekanı cennet eylesin. Ey Rabbim biz hocamızdan razıydık sen de razı ol. Hocamızın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim” ifadelerine yer verdi.