Sağanak yağışın ardından yolda çökme meydana geldi | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 11:25

Denizli’de Sağanak Yolarda Çökmelere Neden Oldu

DENİZLİ’NİN ÇAMELİ İLÇESİNDE İKİ MAHALLEYİ BİR BİRİNE BAĞLAYAN YOLDA, YAĞMUR NEDENİYLE ÇATLAKLAR VE ÇÖKME MEYDANA GELDİ. DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ İSE YOLDA ONARIM ÇALIŞMASI BAŞLATTI. YOL EKİPLER TARAFINDAN GEÇİCİ OLARAK ULAŞIMA AÇILDI.

Denizli’de Sağanak Yolarda Çökmelere Neden Oldu
Son Güncelleme :

13 Aralık 2020 - 17:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/saganak-yagisin-ardindan-yolda-cokme-meydana-geldi/35940/" title="facebook">

Denizli’nin Çameli ilçesinde iki mahalleyi bir birine bağlayan yolda, yağmur nedeniyle çatlaklar ve çökme meydana geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise yolda onarım çalışması başlattı. Yol ekipler tarafından geçici olarak ulaşıma açıldı.

Çameli ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan yağmur yağışının ardından yolda çökme meydana geldi. Yeşilyayla ve Kalınkoz mahallelerini birbirine bağlayan yol, yağmur nedeniyle çatlaklar oluşarak yolda kayma oldu. Yol, çalışma yapılmak üzere ulaşıma kapatıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, yolda onarım çalışması başlattı. Yeşilyayla Mahalle muhtarı Yılmaz Kapan ve Kalınkoz Mahalle muhtarı Aytekin Erten, sabah saatlerinde vatandaşların yolun durumu konusunda haber verdiğini ve yaklaşık 50 santimetreye yakın çatlakların olduğunu belirttiler. Denizli Büyükşehir Belediyesine haber veren mahalle muhtarları yolda çalışmaların başladığını söyledi.

Yol geçici olarak ulaşıma açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde iki mahalleyi birbirine bağlayan yolda çalışmaların ardından geçici olarak yolun ulaşıma açıldığını bildirdi.