Sakarya Geyve Milli Emlak'tan Arsa Satışı | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 03:19

Sakarya Geyve Milli Emlak’tan Arsa Satışı

Sakarya İli Geyve Milli Emlak Şefliğince Hazineye Ait 2 Adet İmarsız Arsanın Satış İhalesi 22 Aralık 2020 Tarihinde Yapılacaktır.

Sakarya Geyve Milli Emlak’tan Arsa Satışı
Son Güncelleme :

14 Aralık 2020 - 20:27

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/sakarya-geyve-milli-emlaktan-arsa-satisi/37184/" title="facebook">

1- Aşağıda tapu bilgileri belirtilen Hazineye ait taşınmaz malların satış ihaleleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45.maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile karşılarında yazılı tarih ve saatlerde, hizalarında belirtilen tahmini bedeller üzerinden Geyve Kaymakamlığında (Milli Emlak Şefliği) toplanacak komisyon tarafından yapılacaktır.

2- İhaleye iştirak etmek isteyenlerin; geçici teminatı yatırmaları (1-Tedavüldeki Türk Parası 2-Mevduat ve katılım bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları 3-Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri, 4-Yanlızca taşınmaz malların satışında, dışarıda yerleşik kişiler ile geçimini yurt dışında temin eden Türk vatandaşlarından, teminat olarak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasınca belirlenen konvertibl döviz), yasal yerleşim yeri belgesini (ikametgah senedi),tebligat için Türkiye’de adres gösterir belgeyi, gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını (Nüfus cüzdanı örneği), tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını, özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen belgelerden ayrı olarak;vergi kimlik numarasını, idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliğe temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini yada yıl içinde alınmış vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıda belirtilen belgelerden ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi ihale saatine kadar komisyon başkanlığına vermeleri şarttır.

3- Ayrıca, ortak katılım halinde aralarında düzenleyecekleri Ortak Girişim Beyannamesini, ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına vermeleri gerekmektedir.

4- İstekliler ihale şartname ve eklerindeki bütün şartları kabul etmek zorundadır. İhale şartnameleri ve ekleri mesai saatleri dahilinde Geyve Kaymakamlığında (Milli Emlak Şefliği) servislerinde bedelsiz olarak görülebilir.

5- İstekliler ihale saatine kadar İhale Komisyonuna ulaşmışı kaydıyla, ihale kanunu hükümlerine göre hazırlayacakları teklif mektuplarını iadeli taahhütlü olarak posta le de gönderilebilirler, postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

6- Komisyon gerekçesini belirtmek kaydıyla ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.



GEYVE MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZLAR

S.NO NO MAH CİNSİ ADA PARSEL BEDELİ TEMİNAT
1 54040103991

 

Sütalan Ham Toprak 115 29 133,16 m² 1.400  140
2 54040103993 Sütalan Çamlık 115 28 3.625,78 m² 36.500 3.650

Geyve İmar Haberleri