Salgın mücadelesi aralıksız devam ediyor | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 11:39

Salgın mücadelesi aralıksız devam ediyor

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ, RUTİN BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNİ AKSATMADAN YÜRÜTÜRKEN, DİĞER YANDAN DA KORONA VİRÜSÜ SALGINI İLE AMANSIZ MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR. SAĞLIK KURULUŞLARI BAŞTA OLMAK ÜZERE, VATANDAŞLARIN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI KAMUSAL ALANLAR, PARKLAR, CAMİLER, OTOBÜS DURAKLARI, RESMİ KURUMLAR VE SALGIN DÖNEMİNDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDEN İŞYERLERİ VE DÜKKÂNLAR DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR.

Salgın mücadelesi aralıksız devam ediyor
Son Güncelleme :

21 Ocak 2021 - 15:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/salgin-mucadelesi-araliksiz-devam-ediyor/63207/" title="facebook">

Süleymanpaşa Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yürütürken, diğer yandan da korona virüs salgını ile amansız mücadelesini sürdürüyor.

Sağlık kuruluşları başta olmak üzere, vatandaşların yoğun olarak kullandığı kamusal alanlar, parklar, camiler, otobüs durakları, resmi kurumlar ve salgın döneminde hizmet vermeye devam eden işyerleri ve dükkanlar düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları ile ilçe genelinde salgın riskinin azaltılması hedefleniyor.

Çalışmalar kapsamında, devlet hastaneleri ile vatandaşların işlem yaptığı resmi kurumların girişleri, yoğun caddelerin kaldırımları, pazaryerleri, çöp konteynerleri, çocuk parkları ve tüm kamusal alanlar uzman ekipler tarafından arındırmaya tabi tutuldu.

Süleymanpaşa Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, dezenfeksiyon işlemlerinin salgın tehdidi ortadan kalkana kadar ilçe genelinde aynı titizlik ve kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.