Satranç alanına zarar veren gençler güvenlik kamerasında | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 21:09

Satranç alanına zarar veren gençler güvenlik kamerasında

ZONGULDAK’IN ÇAYCUMA İLÇESİNDE BELEDİYENİN YENİ HİZMETE SOKTUĞU DEREPARK’TAKİ SATRANÇ ALANINDA YAPTIĞI VANDALCA HAREKETLER GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Satranç alanına zarar veren gençler güvenlik kamerasında
Son Güncelleme :

08 Aralık 2020 - 16:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/satranc-alanina-zarar-veren-gencler-guvenlik-kamerasinda/32783/" title="facebook">

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bir grup gencin yeni hizmete giren Derepark’taki satranç alanına verdiği zarar güvenlik kamerasına yansıdı.

Çaycuma Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda Çay Mahallesi sınırları içinde yapımı tamamlanarak hizmete giren Derepark’ın içinde bulunan anfi tiyatro biçimindeki satranç oyun alanına zarar verildi. Kuru havuz, oturma grupları, yön yıldızı ve kameriyelerinde bulunduğu alandaki oyun alanına zarar veren şahısları tespit etmek üzere güvenlik kameraları incelendi. Yapılan incelemelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan oyun alanına 4 kişilik bir gurubun girdiği görülüyor. İçlerinden bazıları tribünlerde otururken diğerleri oyun alanı içindeki satranç taşlarını ayakları ile itip üst üste dizmeye çalışıyor. Üst üste koydukları taşların üzerine diğer taşları fırlatarak düşürmeye çalışan kişiler ardından da taşları tekmeliyor. Mukavim malzemeden yapıldıkları için taşlara herhangi bir zarar veremeyen gençler, daha sonra hiçbir şey yapmamış gibi olay yerinden ayrılıyor. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüleri kamuoyu ile paylaşan yetkililer yaşanılanlara tepki gösterdi.