Siemens Energy Yeniden Yapılandırma Planı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 14:42

Siemens Energy Yeniden Yapılandırma Planı

Siemens Energy, yeniden yapılandırma sonrası stratejisini açıkladı. Dünya Sermaye Piyasası Günü etkinliğinde paylaşılan stratejinin merkezinde hızlandırılmış karlı büyüme bulunuyor.

Siemens Energy Yeniden Yapılandırma Planı
Son Güncelleme :

18 Eylül 2020 - 9:37

Siemens’in konvansiyonel ve yenilenebilir enerji alanlarını bir araya getiren ve bağımsız bir şirkete dönüştürülen Siemens Energy, yeniden yapılandırma sonrası stratejisini açıkladı.

Dünya Sermaye Piyasası Günü etkinliğinde paylaşılan stratejinin merkezinde hızlandırılmış karlı büyüme bulunuyor.

Bugün dünyada üretilen elektriğin yaklaşık altıda biri Siemens Energy teknolojisine dayanıyor ve şirket, 90’dan fazla ülkede bulunan 91 bin çalışanıyla enerji değer zincirinin neredeyse tamamında bir dünya lideri olarak faaliyet gösteriyor.

Siemens Energy’nin gelecekteki sürdürülebilir enerji ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli bir rol oynayacağını gösteriyor.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN