Siirt Belediyesinden Adres Sizden Mama Bizden Projesi | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 16:20

Siirt Belediyesinden Adres Sizden Mama Bizden Projesi

SİİRT BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EKİPLER, SOKAK HAYVANLARI İÇİN ‘ADRES SİZDEN MAMA BİZDEN’ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ.

Siirt Belediyesinden Adres Sizden Mama Bizden Projesi
Son Güncelleme :

21 Aralık 2020 - 16:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/siirt-belediyesinden-adres-sizden-mama-bizden-projesi/43008/" title="facebook">

Siirt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, sokak hayvanları için ’Adres Sizden Mama Bizden’ Projesini hayata geçirdi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’Adres Sizden Mama Bizden’ etkinliği kapsamında, Siirt’te sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların işaret ettiği adrese sokak hayvanları için mama bırakılıyor. Siirt Belediyesi haber merkezi, whatsapp ihbar hattı ve sosyal medya üzerinden gelen mama talepleri doğrultusunda kentte sokak hayvanları için mamalar ulaştırılıyor.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, pandemi günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için başlatılan projeye kısa sürede vatandaşların rağbet gösterdiğini dile getirdi. Vali Hacıbektaşoğlu, “Kent genelinde özellikle sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde sokak hayvanlarını belediye olarak ihmal etmemeye çalışıyoruz. Bu konuda da adres işaret ederek, destek veren vatandaşlara teşekkür ediyorum” dedi.