Tarihî meydana makyaj | 19 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 02:17

Tarihî meydana makyaj

GÜRSU’NUN TARİHÎ MEYDANI ÜST YAPI ÇALIŞMALARIYLA KONFOR KAZANIYOR.

Tarihî meydana makyaj
Son Güncelleme :

07 Aralık 2020 - 15:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/tarihi-meydana-makyaj/32217/" title="facebook">

Gürsu’nun tarihî meydanı üst yapı çalışmalarıyla konfor kazanıyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan üstyapı çalışmaları dahilinde Gürsu’nun tarihî Zafer Meydanı’ndaki kaldırımlar yenileniyor.

Yapılan çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz’un tarihî meydanında yaptığımız üstyapı çalışmalarıyla ilçemizin kent kimliğini taze tutuyoruz. Törenlerimizin, etkinliklerimizin merkezi olma özelliği bulunan meydanımızın, her daim bakımlı olması için, gerek temizlik gerek fen işleri ekiplerimiz her gün hassasiyetle çalışmalarını sürdürürken, meydanımızın yoğun kullanımı nedeniyle yıpranan üstyapısını da ihtiyaç oluştukça yenilemeye özen gösteriyoruz. Sağlıklı, güneşli yarınlarımızda, hemşehrilerimizle omuz omuza, daha nice etkinlikleri meydanımızda gerçekleştirmek temennisiyle, çalışmalarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Zafer Meydanı’ndaki kaldırımlar, kullanılan parke ve bordürlerle yenilenen yüzüyle estetik görünüme kavuşurken, kılavuz taşlarla da engelli vatandaşlar için konforlu hale getiriliyor.