Toroslar'da asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 14:26

Toroslar’da asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

TOROSLAR BELEDİYESİ, ASFALT ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA HÜSEYİN OKAN MERZECİ MAHALLESİNDE 500 TON SICAK ASFALT DÖKTÜ.

Toroslar’da asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor
Son Güncelleme :

22 Aralık 2020 - 16:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/toroslarda-asfalt-calismalari-araliksiz-suruyor/43605/" title="facebook">

MERSİN (İHA) – Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, asfalt çalışmaları kapsamında Hüseyin Okan Merzeci Mahallesinde 500 ton sıcak asfalt döktü.

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, asfalt serim çalışmaları Hüseyin Okan Merzeci Mahallesinde devam ediyor. Yeni yerleşime açılan bölgeleri yol yapım ve iyileştirme çalışmalarının yanı sıra sıcak asfaltla buluşturan belediye, hızla gelişen mahallelerden biri olan Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan sokaklarda bugüne kadar 500 ton sıcak asfalt çalışması yaptı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; doğalgaz, elektrik, su, kanalizasyon ve internet gibi alt yapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan sokaklarda da asfalt bakım çalışmalarını hızlı bir şekilde gerçekleştirdi.

“Çalışmalarımız, Toroslarımızın ihtiyaç duyulan her mahallesinde devam ediyor”

Toroslar’ın her bir köşesinde yapılması gereken hizmetleri planlı bir şekilde yerine getirdiklerini söyleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Ekiplerimiz, ilçemizin dört bir yanına hizmet vermek için 7/24 sahada. Bütün gayemiz, ihtiyaç duyulan bölgelerde planladığımız yol yapım çalışmalarını en kısa sürede bitirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunmak. Hemşehrilerimizin yaşam standardını yükselten hizmetlerimiz her geçen gün daha da artarak devam ediyor” dedi.