Turizm cenneti Bodrum'u sağanak vurdu | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 20:31

Turizm cenneti Bodrum’u sağanak vurdu

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE ANİDEN BASTIRAN SAĞANAK YAĞMUR CADDE VE SOKAKLAR GÖLE ÇEVİRDİ

Turizm cenneti Bodrum’u sağanak vurdu
Son Güncelleme :

07 Aralık 2020 - 18:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/turizm-cenneti-bodrumu-saganak-vurdu/32342/" title="facebook">

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi.

Bodrum’da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi. Çöp kutuları, dubalar, sandalye ve masalar sokaklarda sürüklendi. Bitez Mahallesi’nde birçok cadde sular altında kalırken, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Neyzen Teyfik Caddesi, Atatürk Caddesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve birçok sokak sular altında kaldı. Bodrum-Turgutreis karayolu da trafiğe kapanırken, ekipler yolları açmak için seferber oldu.

Şiddetli yağmur Bodrum Belediyesi, itfaiye, zabıta ekipleri ve Muğla 911 Arama Kurtarma Derneği’ni de teyakkuza geçirdi. Turgutreis-Bodrum karayolu cadde ve sokaklardan gelen sular nedeniyle trafiğe kapatılırken, Gümbet ve Konacık yollarında ulaşım kontrollü olarak sağlandı. İtfaiye ekipleri su taşkınları oluşan bölgelerde önlem alarak, çöplerle kapanan mazgalları temizledi. Yaklaşık 45 dakika süren yağmur sonrası bazı iş yerlerinin depolarını da su bastığı öğrenildi. Bazı vatandaşlar su basan Dere Sokak’ta mazgalları temizledi.