Ulaştırma Bakan Yardımcısı Sayan'dan dijital faşizmle mücadele açıklaması | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 16:27

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Sayan’dan dijital faşizmle mücadele açıklaması

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKAN YARDIMCISI DR. ÖMER FATİH SAYAN, DİJİTAL FAŞİZM VE KURAL TANIMAZLIĞIN TÜRKİYE’DE HAKİM OLMASINA ASLA MÜSAADE ETMEYECEKLERİNİ BİLDİRDİ.

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Sayan’dan dijital faşizmle mücadele açıklaması
Son Güncelleme :

16 Ocak 2021 - 17:30

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/ulastirma-bakan-yardimcisi-sayandan-dijital-fasizmle-mucadele-aciklamasi/59286/" title="facebook">

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, dijital faşizm ve kural tanımazlığın Türkiye’de hakim olmasına asla müsaade etmeyeceklerini bildirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da konuşmalarında belirttiği üzere, son günlerde dünyada sıkça dijital faşizmin etkilerini gördüklerini belirtti.

Dijital faşizm konusuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sayan, “Dijital faşizm ve kural tanımazlığın ülkemizde hakim olmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Dijital sınırlarımızı korumak için gerekli tüm önlemleri alacağız” ifadelerini kullandı.