Uzaktan eğitime katılamayan 2 bin öğrenciye tablet dağıtıldı | 18 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 02:04

Uzaktan eğitime katılamayan 2 bin öğrenciye tablet dağıtıldı

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM KONUSUNDAKİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA UZAKTAN EĞİTİME KATILAMAYAN ÖĞRENCİLERE 2000 ADET TABLET DAĞITIMI TAMAMLANDI. PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ, “GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMDEN MAHRUM KALMASINA GÖNLÜMÜZ RAZI OLAMAZ” DEDİ.

Uzaktan eğitime katılamayan 2 bin öğrenciye tablet dağıtıldı
Son Güncelleme :

21 Aralık 2020 - 16:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/uzaktan-egitime-katilamayan-2-bin-ogrenciye-tablet-dagitildi/43026/" title="facebook">

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim konusundaki çalışmaları kapsamında uzaktan eğitime katılamayan öğrencilere 2000 adet tablet dağıtımı tamamlandı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimden mahrum kalmasına gönlümüz razı olamaz” dedi.

Pamukkale Belediyesi eğitim konusunda önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Korona virüsle mücadele kapsamında okullar kapalı olurken dersler uzaktan eğitimle gerçekleşiyor. Pamukkale Belediyesi, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce uzaktan eğitime hiç katılamayan öğrencileri belirlenmesinden sonra 2 bin öğrenciye tablet dağıtmaya karar vermişti. Bu konuda gerekli girişimler yapılırken, tabletler geçen haftadan itibaren dağıtılmaya başlatıldı. Ekipler uzaktan eğitime katılamayan öğrencilerin evlerine kadar giderek tabletleri teslim etti. Yaklaşık 1 hafta sonunda 2 bin adet tablet çocuklara ulaştırılmış oldu.

“Ekipler öğrenci kardeşlerimizin evlerine giderek tabletleri teslim etti”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geleceğimizin teminatı olan çocukların eğitimi için gereken ne varsa yaptıklarını ifade ederek, “Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü uzaktan eğitime hiç katılmayan 2 bin öğrenciyi tespit etti. Biz de bu öğrencilerimizin derslerinden geri kalmaması için harekete geçerek tablet temin ettik. Ekiplerimiz 1 hafta gibi kısa bir sürede öğrenci kardeşlerimizin evlerine giderek tabletleri teslim etti. Öğrencilerimize bu tabletler hayırlı olsun. Biz tabletleri dağıtınca tüm sorunlar bitmedi. Pamukkaleli vatandaşlarımıza önerim evlerinde kullanmadıkları tablet, laptop ya da bilgisayar varsa çevresinde uzaktan eğitime erişemeyen kardeşlerimize vererek büyük bir manevi huzur yaşayabilir. Günümüzde bir çocuğa tablet ya da bilgisayar vermek bir okul yaptırmak kadar önem kazandı” dedi.