Yenikapı'daki taksimetre kuyruğu akşam da devam etti | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 12:56

Yenikapı’daki taksimetre kuyruğu akşam da devam etti

İSTANBUL’DA TAKSİMETRE CİHAZLARINI GÜNCELLEMEK İSTEYEN TAKSİCİLERİN YENİKAPI’DA OLUŞTURDUĞU YOĞUNLUK AKŞAM DA DEVAM EDERKEN, TAKSİ YOĞUNLUĞU DRONE İLE GÖRÜNTÜLENDİ.

Yenikapı’daki taksimetre kuyruğu akşam da devam etti
Son Güncelleme :

03 Ocak 2021 - 20:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/yenikapidaki-taksimetre-kuyrugu-aksam-da-devam-etti/50971/" title="facebook">

İstanbul’da taksimetre cihazlarını güncellemek isteyen taksicilerin Yenikapı’da oluşturduğu yoğunluk akşam da devam ederken, taksi yoğunluğu drone ile görüntülendi.

İstanbul’da, taksiciler taksimetrelerin güncellenmesi için Cuma günü sabah saatlerinden itibaren Yenikapı Etkinlik Alanı’nda oluşturduğu yoğunluk bugün de devam etti. Güncellemenin üçüncü gününde Yenikapı Etkinlik Alanı’nda başlayan kuyruk, gündüz saatlerinde Kazlıçeşme’ye kadar uzadı. Yenikapı Etkinlik Alanı’nda oluşan yoğunluk akşam saatlerinde de devam etti. Taksimetrelerini güncellemek isteyen taksiciler, işlemlerin yapılması için bekleyişlerini sürdürürken, oluşan ticari taksi yoğunluğu ise drone ile havadan görüntülendi.