Yenişehir, sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 09:46

Yenişehir Belediyesi, sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı

MERSİN’İN MERKEZ İLÇE YENİŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA HAFTA SONUNDA UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİRÇOK NOKTAYA MAMA VE SU BIRAKTI.

Yenişehir Belediyesi, sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı
Son Güncelleme :

07 Aralık 2020 - 13:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/yenisehir-belediyesi-sokak-hayvanlarini-yalniz-birakmadi/32090/" title="facebook">

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi ekipleri, korona virüs önlemleri kapsamında hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma yasağında sokak hayvanları için birçok noktaya mama ve su bıraktı.

Yenişehir Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında sokak hayvanlarını mamasız bırakmadı. Sokak hayvanları için periyodik olarak besleme yapan belediye, iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından besleme çalışmalarını yoğunlaştırdı. Sosyal Hizmet ekipleri, Yenişehir Belediyesi tarafından park ve yeşil alanlara yerleştirilen beslenme noktalarına, sahil şeridine ve kentin farklı yerlerinde sokak hayvanları için mama bıraktı. Ayrıca, beslenme noktalarına su takviyesi yapıldı.

444 33 54 telefon numarasıyla Yenişehir Halk Masasını arayan ve evde besledikleri kuş ve hayvanlar için mama ve yem isteyen vatandaşların talepleri Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in talimatlarıyla anında karşılandı. Sosyal Hizmet ekibi, mamaları talepte bulunan vatandaşların evlerine de götürdü.