Yenişehir Belediyesinden sokak hayvanlarına barınak ve mama takviyesi | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 21:44

Yenişehir Belediyesinden sokak hayvanlarına barınak ve mama takviyesi

DİYARBAKIR’DA ÖNCEKİ GÜN YAĞAN KARIN ARDINDAN HAVA SICAKLIĞININ EKSİ 4 DERECEYE DÜŞMESİYLE BİRLİKTE HAREKETE GEÇEN YENİŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ, KENTİN FARKLI NOKTALARINA KEDİ EVİ VE MAMA BIRAKTI.

Yenişehir Belediyesinden sokak hayvanlarına barınak ve mama takviyesi
Son Güncelleme :

20 Ocak 2021 - 15:35

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/yenisehir-belediyesinden-sokak-hayvanlarina-barinak-ve-mama-takviyesi/62633/" title="facebook">

Diyarbakır’da önceki gün yağan karın ardından hava sıcaklığının eksi 4 dereceye düşmesiyle birlikte harekete geçen Yenişehir İlçe Belediyesi, kentin farklı noktalarına kedi evi ve mama bıraktı.

Her fırsatta sokak hayvanlarının yardımına yetişen Yenişehir Belediyesi, dondurucu soğuklarda da sokak hayvanları unutmadı. Kar yağışın ardından hava sıcaklığının eksi 4 dereceye düşmesiyle birlikte yiyecek bulmakta zorlanan hayvanların yardımına Yenişehir Belediyesi ekipleri koştu. Yenişehir Kaymakamı ve Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile birlikte sokaktaki hayvanları için mama dağıtımı yaptıklarını söyledi. Kaymakam Beşikci, “Sokak hayvanlarımız için mama dağıtımı yapmaktayız. Kediler için de belediye ekiplerimiz daha önce parklarımıza ve değişik noktalara bıraktığı barınaklara da takviye yapmaktalar. Bu uygulamamızı gittikçe yaygınlaştırarak sürekli bir hale getirmekteyiz. Ekiplerimiz sokak hayvanları için yoğun ve geniş çaplı bir çalışma sergilemektedir. Sokak hayvanları soğuk kış günlerinde aç ve açıkta kalmaması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.