Adana Sağanak ve Sele Teslim Oldu | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 05:11

Adana Sağanak ve Sele Teslim Oldu

Adana Seyhan, Yüreğir, Karataş ve Ceyhan ilçelerinde etkisini sürdüren sağanak yağış, sel ve taşkınlara neden oldu, bazı okulların bahçeleri ile sokaklar, caddeler, ev ve iş yerleri su altında kaldı. Okullar 1 gün süresince tatil edildi.

Adana Sağanak ve Sele Teslim Oldu
Son Güncelleme :

26 Aralık 2019 - 10:14

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/adana-saganak-ve-sele-teslim-oldu/14759/" title="facebook">

Adana‘nın Karataş ilçesinde etkisini sürdüren sağanak taşkınlara neden oldu, bazı okulların bahçeleri ile sokaklar, caddeler, ev ve iş yerleri su altında kaldı.

Sağanak nedeniyle Mehmet Akif Ortaokulunun bahçesi ile bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Kemaliye Mahallesi sakinleri de su baskınları yüzünden zor anlar yaşadı, mahalle muhtarı Mehmet Alice sokakta kayıkla ilerlemeye çalıştı. Evlerinde hasar oluşan mahalle sakinlerini kayıkla ziyaret etti. İlçedeki tarım arazileri de su altında kaldı.

Ceyhan ilçesinde, şiddetli sağanak nedeniyle eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

Kaymakam Bayram Yılmaz, yazılı açıklamasında, olumsuz hava şartları nedeniyle ilçedeki okullarda bugün eğitim yapılmayacağını belirterek, “Öğrencilerimizin herhangi bir olumsuz durum yaşamaması için bugün eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.” ifadesini kullandı.

Adana’nın merkez Yüreğir ve Seyhan ilçelerindeki 14 okulda da olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün okullar tatil edilmişti.

Adana İmar Haberleri