Ebru Şallı Eşinin Doğum Gününü Böyle Kutladı | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 13:34

Ebru Şallı Eşinin Doğum Gününü Böyle Kutladı

Nisan ayında küçük oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı, hayatla bağını koparmıştı. Geçirdiği bu zor dönemin ardından eşi Uğur Akkuş’la birlikte Bodrum’a giden Ebru Şallı, son dönemde yaptığı tatil paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’un yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Ebru Şallı’nın yeniden hayata dönmesi hayranlarını sevindirdi.

Son Güncelleme :

16 Ağustos 2020 - 13:20

1

Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş'un doğum gününü böyle kutladı. Şallı'nın hayata eşi Uğur Akkuş'un sevgisi sayesinde yeniden tutunması hayranlarını sevindirdi.

2

Sürpriz doğum günü kutlaması ve isimlerinin baş harflerinin olduğu doğum günü pastasıyla karşılaşan Uğur Akkuş'un sevinci ise ne yazık ki güneş gözlüğü takması sebebiyle gözlerinden okunamadı :)

3

Ebru Şallı ise pastaları sunmadan önce pastalarla birlikte selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

4

Ebru Şallı; Uğur Akkuş'a olan aşkını hikayesinden "Meleğimin Uğuristanı" yazarak paylaştı.

5

Ebru Şallı'nın bahsettiği Melek ise Nisan ayında Lenfoma hastalığı nedeniyle yaşama veda eden 8 yaşındaki oğlu Pars'tı.

6

Ebru Şallı Bodrum tatilinde ve eşinin doğum gününde boy göstermeye ve mutluluğunu sergileyen pozlar vermeye devam etmesi hayranlarını sevindirdi.

7

Bazı pozları birden fazla kez çekerek doğru anı yakalamaya çalışması ise gözden kaçmadı.

8

Mutlu çiftimiz bundan sonraki yaşamlarında umarım sürekli böyle mutluluk pozlarıyla gündeme gelir ve bir daha böyle acımaz yaşamazlar.