Edremit Belediyesinden Konut Satışlarıyla İlgili Uyarı! | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 21:29

Edremit Belediyesinden Konut Satışlarıyla İlgili Uyarı!

Van’ın Edremit Belediyesi vatandaşlara konut satışları ile ilgili uyarılarda bulunarak, ruhsat ve diğer imar izinleri alınmadan yapılacağı iddia edilen konutlara itibar etmemeleri konusunda çağrıda bulundu.

Edremit Belediyesinden Konut Satışlarıyla İlgili Uyarı!
Son Güncelleme :

22 Nisan 2020 - 16:13

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/edremit-belediyesinden-konut-satislariyla-ilgili-uyari/17670/" title="facebook">

Van ili Edremit ilçesine bağlı Doğanlar mahallesinde konut yapılacağı konusunda çıkan haberlere istinaden Edremit Belediyesi vatandaşları uyardı.

Van’ın Edremit Belediyesinden Yapılan Yazılı Açıklama:

Son günlerde ilçemiz Doğanlar ( Pertek ) Mahallesi sınırlarında toplu konut yapılacağı ve bu konuda tanıtım satış amaçlı işlemler yapıldığı iddiaları üzerine; belediyemizce yapılan incelemede bu yönde belediyemize yapılmış herhangi bir ruhsat başvurusunun ya da bu yönde bir iznin olmadığı anlaşılmıştır.

Belediyemizce bölgemizde; ruhsatsız yapılan tüm iş ve işlemlere karşı yasal işlem yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ruhsat ve diğer imar izinleri alınmadan yapılacağı iddia edilen konutlara itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyuna duyurmak gereği hasıl olmuştur.