İstanbul Bilişim İflas Kararı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 08:33

İstanbul Bilişim İflas Kararı

İstanbul Bilişim’in (Retro Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret LTD.) Konkordato Davasının ve Süre Verilmesi Talebinin Reddine Karar Vererek İflasına Hükmedildi.

İstanbul Bilişim İflas Kararı
Son Güncelleme :

15 Ekim 2020 - 20:32

İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmaya ayrıca ürünleri teslim edilmeyen vatandaşlar da katıldı.

İstanbul Bilişim’in (Retro Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret LTD.) avukatı, İngiliz menşeili bir firma ile satış konusunda anlaşıldığını belirterek süre kararı verilmesini istediklerini söyledi.

Mahkeme Retro Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret LTD.’nin açtığı konkordato davasının ve kesin süre verilmesi talebinin reddine karar vererek iflasına hükmetti. Mahkeme ayrıca kararın İstanbul Nöbetçi İflas Müdürlüğü’ne ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne de gönderilmesine de karar verdi.


EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN